Rekordresultat!

Betelkyrkans musikskolas familjekonsert lördag 7 oktober inbringade 17 688 kr till Världens barn!

Det är nytt rekord. Jag är otroligt tacksam för allas insatser, men mest glad är jag för de barn som kommer få nytta av dessa medel.

Det är många jag vill tacka och jag börjar med våra sponsorer. Till detta event har Götmars, JRP PaperTrading och MTAB,FIBAB med ekonomiska gåvor tagit hela produktionskostnaden. Örebroarn och NA har annonserat föreställningen till ett mycket stort annonsvärde. Studieförbundet Bilda är alltid vår samarbetspartner och Betelkyrkan ger oss lokaler att göra föreställningen i.

Utan stöd från alla ovanstående hade detta rekordresultat inte varit möjligt!

Sedan är det ett knippe personer som måste tackas, och jag hoppas jag inte glömt någon:

• Sofia Lindström Medin, vår producent av familjeföreställningen samt ”Snäckan", har lagt ner massor med arbete - Stort tack!
  • Ingrid ”Klaffen” Ekman, Anna Esbjörner och Marie Thomsen är alla lärare vid Betelkyrkans musikskola - Stort tack för er medverkan!
  • Kompgruppen med Betelkyrkans pastor Magnus Kronberg på bas, Börje Ström på piano (och jag själv på slagverk) - Stort tack!
  • Ljudgruppen i Betelkyrkan som bistod med Lars och Lars, så bra stöd och allt hördes bra - Stort tack!
  • Fikagruppen med Birgitta Widén i spetsen som såg till att barnen var i god form innan föreställning - Stort tack!
  • Sedan ska naturligtvis alla medverkande barn och all publik (157st) som kom tackas också!

Vår familjeföreställning ”Snäckan och Klaffen med vänner - tillsammans för Världens barn” är en succé!

Jag tror vi kommer åter med en ny insamlingskonsert nästa år och hoppas på lika god uppslutning då från alla medverkande parter.

Mats-Olof Liljegren - Rektor Betelkyrkans musikskola