Musikringen

Bidra och sponsringMusikringen är ett ekonomiskt stödorgan till Betelkyrkans musikskola. Musikringens idé är att bidra till Betelkyrkans musikskolas verksamhet. Betelkyrkans musikskola drivs av en ideell förening, Betelkyrkan och är icke vinstdrivande.

De ideella insatserna är omfattande och utan dem samt stöd från kommun, sponsorer, musikringen och andra givare är det inte möjligt att driva musikskolan.

Varje elevplats sponsras och elevavgiften täcker ca hälften av vad det verkligen kostar att bedriva undervisning.

Därför är ditt bidrag otroligt värdefullt och vi tar tacksamt emot din gåva som går oavkortad till verksamheten.

Använd formuläret nedan och anmäl dig till musikringen. Du kommer att få speciell information om musikskolan via e-post samt ibland speciella erbjudanden.

Tack för ditt stöd!

Mats-Olof Liljegren
Musikskolechef

Klicka i valfritt belopp eller "Annat belopp" om du själv vill ge ett valfritt belopp.