Försommarkurs

Ansökan om försommarkurs

Snart börjar sommarlovet i Betelkyrkans musikskola. Tänk vad snabbt sexton lektionsveckor går. Kanske det finns önskemål om ytterligare lektioner innan sommaren är här?

Vi vill därför ge möjlighet att ansöka om ytterligare tre lektioner fram till som längst vecka 24.

Det finns möjlighet för flera av våra elever att få dessa extra lektionsveckor, men inte alla. Det är beroende på vad er lärare har för möjligheter och om det går att komma överens om tider.

Hur går det till?

1. Ni gör en anmälan via vår hemsida: http://musikskola.betelkyrkan.se/sommarkurs
  2. Er anmälan registreras hos oss i den ordning anmälningar kommer in.
  3. Er lärare kontaktar er i den ordning anmälningar kommit in, först till kvarn alltså.
  4. Om det går att komma överens om tid och om läraren har plats registreras ni för sommarkursen.
  5. Faktura till sommarkurs utställs av Betelkyrkans musikskola och skickas via e-post.
  6. Fakturan ska betalas omgående.

Vad ingår och vad kostar det?

• Tre lektioner a’ 22,5 minuter fram till som sist vecka 24
  • Kursavgift är 850 kr

Lärare som kan erbjuda sommarkurs är:

• Åsa Lindström, cello
  • Alena Piatrova, piano
  • Karin Sandell, violin (vikarierande lärare för Anna Esbjörner)

Fyll i elevens namn nedan och er egen e-postadress så återkopplar vi inom kort.